SportGala 2019

Zuidplassantarun2019_2.jpg21 nov

Op 7 november 2019 jl. was er weer een Sportgala in de gemeente Zuidplas. Een avond die veel meer ging dan alleen om sportprestaties, namelijk unieke sportprestaties en alles wat daarbij komt kijken. Iedereen laten genieten van sport in de breedste zin van het woord. Naast erkenning en prijzen voor de sportvrouwen, mannen, teams en talenten was dit ook een uitgelezen kans voor de vele verenigingen om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit fantastische Sportgala heeft Rotary Zuidplas de sportverenigingen enthousiast gemaakt om mee te lopen tijdens de SantaRun, want de SantaRun is natuurlijk ook een hartstikke leuk teamevent! Wij rekenen er dan ook dit jaar weer op dat diverse teams uit de gemeente Zuidplas gezellig mee doen. Dus als je je nog niet hebt ingeschreven met je team - doe dat dan hier!

Scroll naar boven