santa-run-3-04.jpg

Goede doelen

Met de opbrengst van de 4e editie van de Santa Run, dit keer in de vorm van een gezellige wandeling door ons mooie dorp, wil Rotary Club Zuidplas samen met de Edwin van der Sar Foundation zich inzetten om het aantal ongelukken onder jonge kinderen waarbij er hersenletsel ontstaat te verminderen.

“Veilig naar school met een helm op je bol!”

Samen met de ANWB starten we het programma Streetwise. Een praktisch en leerzaam verkeersprogramma voor alle kinderen op de basisscholen in Zuidplas om hen vertrouwd te maken met hun rol in het intensieve verkeer van vandaag.

Na afloop ontvangen alle deelnemende leerlingen een diploma en de kinderen in de groepen drie en vier krijgen een superveilige fietshelm in een fraaie print naar keuze. Hiermee proberen we kinderen van jongs af aan vertrouwd te maken met het dragen van een fietshelm.

Uw sponsorbijdrage zorgt er dus voor dat veel kinderen een stuk veiliger kunnen deelnemen aan het verkeer. We hopen van harte dat we weer op uw steun mogen rekenen.

Scroll naar boven